Betnavska cesta 120, 2000 Maribor
041 918 346

Kaj je Družinski planer?

Zabavni pripomoček za vso družino

Družinski planer je zabavni pripomoček za vso družino. Vanj lahko starši zabeležijo pomembne datume, otroci pa s pomočjo nalepk izbirajo zabavne aktivnosti za pester družinski vsakdan. Ob tem spoznavajo tudi praznike in označijo rojstne dneve družinskih članov ter prijateljev.

Interaktivni koledar

Na 120 straneh ponuja Družinski planer celoletni koledar za leto 2018. Planerju je priloženih kar 140 nalepk, ki jih bodo otroci lahko prilepili v označeno mesto. Pri tem bodo malčki urili svoje motorične sposobnosti in se bolj osredotočali na same nalepke, večji otroci pa spoznavali praznike in načrtovali družinske počitnice.

Načrtovanje družinskih aktivnosti

Manjši del nalepk je namenjen praznikom in rojstnim dnevom, večji del nalepk pa družinskim aktivnostim. S pomočjo nalepk aktivnosti bo vsakdan poln zabave in rekreacije, saj so nalepke oblikovane tako, da vzpodbujajo gibanje, ustvarjanje in raziskovanje okolja, hkrati pa zajemajo tudi družabne igre, igre z žogo, piknik s prijatelji, sladoled in še mnogo drugih zabavnih aktivnosti, na katere ste morda že davno pozabili. Kdaj ste nazadnje obiskali grad? Ali pa ga morda narisali?

Z nalepkami dobimo okvir, se ga lahko bodisi držimo bodisi razvijemo totalno odštekano aktivnost.

Avtorica ideje

Avtorica ideje je oblikovalka Ajda Gregorčič, mamica dvoletnice, ki je spoznala, da je lahko planiranje vsakdanjih družinskih aktivnosti zabava za vso družino.  Pri načrtovanju aktivnosti, ki jih je vključila v planer, je veliko pozornosti namenila gibanju, želji po raziskovanju in kreativnosti. Priporoča, da starši lepljenje nalepk prepustijo otrokom, saj bodo na tak način dobili še bolj ekstremne ideje za družinske aktivnosti.

Sorodni prispevki

Dodaj komentar

Privacy Preference Center

Piškotki - ekskluzivni

Z ekskluzivnimi piškotki vam omogočimo nemoteno delovanje in uporabo naše spletne spletne strani

ekskluzivni

Piškotki - neekskluzivni

Z neekskluzivnimi piškotki se strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov za nemene pošiljanja občasnih elektronskih sporočil o akcijah in novostih ter dovolite uporabo vaših podatkov v namen spletne analitike.

neekskluzivni

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?